Background

Cégbemutató

A Roneko Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (röviden Roneko Kft.) székesfehérvári székhelyű építőipari vállalkozás, amely 1991-ben alakult 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonaként.

Cégbemutató
Ikon
30

év tapasztalat

A Roneko Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (röviden Roneko Kft.) székesfehérvári székhelyű építőipari vállalkozás, amely 1991-ben alakult 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonaként.

A kft. alapítása után hírközlő hálózatok kiépítésével foglalkozott fő tevékenységként, majd 1996-tól az elektromos kis- és középfeszültségű kivitelezések vették át a vezető szerepet az EON Hungária (Édász-Dédász) területén. Tevékenységét kiszélesítette a közmű- és mélyépítő munkálatokhoz tartozó villamos létesítményekre.

1998 óta az Alcoa Köfém Kft-nél karbantartási, géptelepítési és épületgépészeti szolgáltatásokat lát el.

Cégünk 2008-tól folyamatosan bővítette tevékenységi körét, ipari beruházásokban logisztikai-és gyártócsarnokok, hotelek, sportlétesítmények teljes körű erős- és gyengeáramú villamos hálózatok tervezésére és kivitelezésére.

Kosaras gépjármű parkunk bővítésével és szakembereink képzésével olyan szintre vittük a közvilágítás korszerűsítést, hogy Magyarországon több mint 35 000 db lámpatestet szereltünk fel és ezek közül elsőként az országban kiépítettük a városi SMART közvilágítási hálózatot, amelynek része volt több olyan elem is amely digitálisan segíti a város életének mindennapjait.

A Kft. rendelkezik ISO 9001-es és ISO 14001-es szabványnak megfelelő érvényes minősítéssel. Az aktuális minőség- és környezeti politikánk az aktualitások link alatt olvasható.

1991-ben történt alapítása óta közel 3000 sikeres projektet adott át elégedett megrendelőinek az ország több mint 150 pontján.

Az évek során nagy energiát fordított a személyi és tárgyi feltételek megteremtésére. Műszaki és fizikai dolgozók folyamatos képzésével, valamint a termelő eszközök fejlesztésével, korszerűsítésével lehetőséget teremtett a top beruházások megfelelő színvonalon történő kivitelezésére.